آیا می توانم مرحله 2 از نارسایی کلیه با درمان کم خونی می شود

آیا می توانم مرحله 2 از نارسایی کلیه با درمان کم خونی می شود

ژوئیه 13،2014 Bashaer که از عربستان سعودی به خانه پس از درمان یک ماه در بیمارستان ما دوباره. او یک بیمار با مرحله 2 نارسایی کلیه و کم خونی است، به شرح زیر می باشد برخی از اطلاعات دقیق در مورد او.

نام: Bashaer

جنسیت: زن

سن: 26

وضعیت تاهل: مجرد

محل تولد: مکه AlFaiha

بیماری تاریخچه: پروتئینوری 5 سال، سطح کراتینین شروع به افزایش و یک سال قبل و تشدید 2 ماه پیش

پس از آزمون تشخیص داده به عنوان گلومرولونفریت مزمن، مرحله 2 از نارسایی کلیه، کلیوی، کم خونی، کلیه، فشار خون بالا، هایپراوریسمیک، چاقی

در زیر اطلاعات دقیق در مورد آزمون:

آزمایش خون نشان می دهد: تعداد گلوبول های سفید خون 14.53 ایکس 109 / L، تعداد گلبولهای قرمز خون به 4.41 ایکس 1012 / L، هموگلوبین 109 گرم / L

آزمایش ادرار نشان می دهد: پروتئین 3+، مخفی + خون،

عملکرد کبد: 52.5g TP / L، آلبومین 31g / L

هفت عملکرد کلیوی: اوره 13.3mmol ازت / L، 179umol کراتینین / L، 442umol اسید اوریک / L

24 ساعت سنجش کمی ادرار 3.86g / از 24h

سونوگرافی داپلر: ضایعات دو منتشر کلیه، در هر دو کلیه منقبض شده

نوار: عادی

رنگ سونوگرافی: عادی

اقدامات درمان: مصرف دارو گیاهی چینی دهان و خارجی، پا حمام درمانی و انما درمان به تخلیه مواد سمی و محافظت از عملکرد کلیه است. استفاده از مخلوط Maikang برای تنظیم خون و چی، در نتیجه به بهبود ایمنی. با توجه به طب سوزنی برای بهبود ایمنی. نگاهی به دارو حمام برای تقویت میکروسیرکولاسیون.، در همان زمان، برخی از داروها به کاهش فشار خون بالا و درمان کم خونی.

پس از درمان، تمام شاخص به نظر می رسد طبیعی است. که ما مرحله 2 نارسایی کلیه مبتلا به کم خونی را می توان با درمان فورا درمان می گوید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد درمان درمان، شما می توانید دکتر آنلاین ما و یا ایمیل با ما مشورت کنید. ایمیل ما: کلیه kidney-support@hotmail.com.

:: برچسب‌ها: داستان بیمار، مرحله 2 نارسایی کلیه، نارسایی کلیه با کم خونی، نارسایی کلیه ,
تاریخ انتشار : شنبه 22 شهريور 1393 | نظرات ()